Πολιτιστικοί Οικισμοί

Πολιτιστικοί Οικισμοί

Πίσω

Μογγολική Αυτοκρατορία: Που είναι το minigame?

Που είναι το minigame?

Αυτή τη φορά, δε θα βρεις επιπλέον κτίρια με τα οποία θα μπορείς να αλληλεπιδράσεις στα περίχωρα της Μογγολικής Πόλης σου, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα επιπλέον χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση 6 αποστολών του Πολιτιστικού Οικισμού (π.χ. ο έμπορος στη Φεουδαρχική Ιαπωνία, η Αγορά της Αυλής στους Αζτέκους κλπ), παρόλο που μπορείς ακόμα να πάρεις μία επιπλέον ανταμοιβή φτάνοντας σε αυτό το ορόσημο.

Θα αναρωτιέσαι, "αυτό σημαίνει πως δε θα έχω κάποια βοήθεια για να ολοκληρώσω πιο γρήγορα τον Πολιτιστικό Οικισμό?!" Αυτή τη φορά, ολόκληρος ο Πολιτιστικός Οικισμός της Μογγολικής Αυτοκρατορίας της Ινδίας είναι ένα παζλ κι επίσης ένα minigame που πρέπει να λύσεις, αλλά επιτρέψτε μας να το εξηγήσουμε καλύτερα αυτό! Έχουμε δύο τύπους διπλωματικών κτιρίων, δύο μικρά και τρία μεγάλα και αυτά έχουν μηχανισμούς αλυσίδας και σετ για να αυξάνουν την ομορφιά και την παραγωγή στον οικισμό σου.

Κτίρια με ικανότητες Αλυσίδας και Σετ (κτίρια διπλωματίας)

Τα Μικρά Κτίρια Διπλωματίας έχουν την ικανότητα αλυσίδας, που σημαίνει ότι μπορείς να τα προσκολλήσεις στις πλευρές της Πρεσβείας, ή για να το πούμε καλύτερα, στις εισόδους! Όταν συνδέεις αυτά τα κτίρια, αυξάνεις τη συνολική ποσότητα διπλωματίας στον οικισμό σου.
Μπορείς είτε να τοποθετήσεις τα Κανάλια Νερού στις πλευρές ή τα Στενά Δρομάκια μπροστά από τις σκάλες της Πρεσβείας (τα Στενά Δρομάκια δε παρέχουν μπόνους αν συνδεθούν στο πίσω μέρος της Πρεσβείας σου).

Στο μεταξύ, τα Μεγάλα Διπλωματικά Κτίρια έχουν την ικανότητα σετ, που σημαίνει ότι μπορείς να συλλέξεις επιπλέον πολιτιστικά αγαθά μία φορά την ημέρα τοποθετώντας μοναδικά μεγάλα κτίρια στις παρακείμενες περιοχές της Πρεσβείας σου (οπουδήποτε κοντά στην Πρεσβεία, όχι απαραίτητα δίπλα ή μπροστά από το κύριο κτίριο).
Υπάρχουν τρία διαφορετικά μεγάλα διπλωματικά κτίρια και για να μεγιστοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητες του οικισμού σου, θα χρειαστεί να τα κτίσεις όλα. Μπορείς να πάρεις μέχρι τρία σετ μπόνους, ωστόσο, αυτά δίνονται μόνο τοποθετώντας διαφορετικά κτίρια σετ! Με άλλα λόγια, αν τοποθετήσεις τρία ίδια μεγάλα κτίρια διπλωματίας, θα πάρεις μόνο ένα μπόνους, όχι τρία!


Η πρόκληση στον Πολιτιστικό Οικισμό της Μογγολικής Αυτοκρατορίας είναι να συνδέσεις όλα αυτά τα κτίρια μαζί, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολη αποστολή, αφού θα χρειαστεί να αποφασίσεις ποιες επεκτάσεις αξίζει να ξεκλειδώσεις και ποια εμπόδια θα πρέπει να αφαιρεθούν, αφού χρειάζεται επίσης να κάνεις χώρος για τα οικιστικά και τα κτίρια αγαθών.
Επιλογή γλώσσας