Διαμάντια, Πακέτα και Πακέτα Προσφορών

Διαμάντια, Πακέτα και Πακέτα Προσφορών

Πίσω

Android - Αγόρασα ένα προϊόν, αλλά δε το έχω πάρει. Τι μπορώ να κάνω?

GOOGLE PLAY
Λυπούμαστε που αντιμετωπίζεις προβλήματα με την αγορά σου. Σε σπάνιες περιπτώσεις, δυστυχώς τυχαίνει, να μη πάρεις το προϊόν που αγόρασες με μία φορητή συσκευή. Αυτό, για παράδειγμα, μπορεί να συμβεί λόγω ασταθούς ή χαμένης σύνδεσης στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς. Αλλά μην ανησυχείς, θα σε βοηθήσουμε να πάρεις αυτό που αγόρασες.
Αν αγόρασες Διαμάντια, ένα Πακέτο προσφοράς ή οτιδήποτε άλλο στο Forge of Empirsμέσω Google Play αλλά δεν πήρες τίποτα, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείς να κάνεις:

  1. Απλά άνοιξε πάλι το κατάστημα της εφαρμογής. Έτσι μπορεί να πάρεις το προϊόν
  2. Αν αυτό δε λύσει το πρόβλημα σου, κλείσε και άνοιξε πάλι την εφαρμογή. Για να το κάνεις αυτό, τερμάτισε το GAME NAME από τις Ρυθμίσεις Συσκευής > Διαχείριση Εφαρμογών.

Αν το κλείσιμο της εφαρμογής του GAME NAME δε βοήθησε, παρακαλούμε επικοινώνησε με την Ομάδα Υποστήριξης σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Πάτησε στο κουμπί Υποστήριξη εκεί. Ή απλά πάτησε το κουμπί κάτω από αυτό το άρθρο.

Για να ερευνήσουμε την κατάσταση της αγοράς σου, θα χρειαστούμε τον αριθμό παραγγελίας (που ξεκινά με GPA.**), τον οποίο μπορείς να βρεις στην απόδειξη που έχεις πάρει με email από τη Google. Παρακαλούμε αντέγραψε τον αριθμό GPA ως κείμενο ή με screenshot και συμπερίλαβε τον στην αίτηση σου. Αν χρειάζεται, μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με το ιστορικό αγορών σου από τις υπηρεσίες της Google, με περισσότερη ακρίβεια μέσω αυτού του συνδέσμου..

Σημείωση: Χωρίς τον αριθμό παραγγελίας, δεν είναι δυνατό να εντοπίσουμε ή να επιστρέψουμε κάποιο αντικείμενο.

Κάθε αγορά στο GAME NAME γίνεται μέσω τουGoogle Play. Έτσι, πρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τη Google αν εξακολουθείς να έχεις προβλήματα, όπως ακυρωμένες πληρωμές ή ένα λάθος λογαριασμό, όταν προσπαθείς να κάνεις αγορές μέσω της εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε πάτησε εδώ.

AMAZON APP

Αν έχεις αγοράσει Διαμάντια, ή ένα Πακέτο ή οποιαδήποτε άλλη αγορά στο Forge of Empires μέσω Amazon Appstore αλλά δεν έχεις πάρει κάτι, παρακαλούμε επικοινώνησε με την Ομάδα Υποστήριξης. Μπορείς να το κάνεις αυτό από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σου. Πάτησε στο κουμπί Υποστήριξη εκεί. Ή απλά πάτησε στο κουμπί κάτω από αυτό το άρθρο. Όταν κάνεις μία αίτηση υποστήριξης, παρακαλούμε να συμπεριλάβεις σε αυτή ένα screenshot με την απόδειξη που έχεις πάρει από την Amazon. Η απόδειξη θα είναι παρόμοια με αυτή:

Μάθε πως μπορείς να βρεις το ιστορικό αγορών σου από την Amazon εδώ.

SAMSUNG GALAXY STORE

IΑν έχεις αγοράσει GAME CURRENCY, ή ένα Πακέτο ή οποιαδήποτε άλλη αγορά στο GAME NAME μέσω Samsung Galaxy Store αλλά δεν έχεις πάρει κάτι, παρακαλούμε επικοινώνησε με την Ομάδα Υποστήριξης. Μπορείς να το κάνεις αυτό από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σου. Πάτησε στο κουμπί Υποστήριξη εκεί. Ή απλά πάτησε στο κουμπί κάτω από αυτό το άρθρο. Όταν κάνεις μία αίτηση υποστήριξης, παρακαλούμε να συμπεριλάβεις σε αυτή ένα screenshot με την απόδειξη που έχεις πάρει από την Samsung. Θα βρεις τις Αποδείξεις σου πηγαίνοντας στη Σελίδα μου στο Galaxy Store. Η απόδειξη θα είναι παρόμοια με αυτή: 

Επιλογή γλώσσας