Διαμάντια, Πακέτα και Πακέτα Προσφορών

Διαμάντια, Πακέτα και Πακέτα Προσφορών

Πίσω

Γιατί αλλάζουν οι τιμές στο κατάστημα?

Περιστασιακά μπορεί να δείτε τις τιμές στα παιχνίδια μας να αλλάζουν ανάλογα με το νόμισμά σας. Δυστυχώς, στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία οι τιμές συνήθως ανεβαίνουν αλλά μπορεί και να μειωθούν.

Αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν γενικά λόγω των διακυμάνσεων στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, των αλλαγών στην απόδοση των τοπικών οικονομιών και άλλων παραγόντων εκτός του ελέγχου μας.

Για να παραμείνουμε ενήμεροι με τις εξελίξεις της διεθνούς αγοράς, οι τιμές των προσφορών μας πρέπει να προσαρμόζονται κατά διαστήματα σε ορισμένες περιοχές, με βάση τις αλλαγές στους φόρους και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και τις αλλαγές που πραγματοποιούνται από τις εταιρείες που κατέχουν τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας (App Store, Play Store κλπ.) όπου δημοσιεύονται τα παιχνίδια μας.

Προσπαθούμε πάντα να διασφαλίζουμε ότι οι τιμές μας εντός του παιχνιδιού παραμένουν προσιτές για όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες, παρέχοντας παράλληλα μια υψηλής ποιότητας, δίκαιη και ανταγωνιστική εμπειρία παιχνιδιού για όλους.
Επιλογή γλώσσας