Πολιτιστικοί Οικισμοί

Πολιτιστικοί Οικισμοί

Πίσω

Αζτέκοι: Πως μπορώ να παίξω το μίνι παιχνίδι?

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο στον Οικισμό των Αζτέκων: το μίνι παιχνίδι!

Καθώς θέλουμε να ανακαλύψεις λίγο από το πνεύμα των Αζτέκων στην αρχή, θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις τις 6 πρώτες αποστολές του Οικισμού. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των 6 αποστολών, θα έχεις πρόσβαση στην υπαίθρια αγορά και θα μπορείς να παίξεις το μίνι παιχνίδι.


Μόλις μπεις στην Υπαίθρια Αγορά, θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρία διαθέσιμα μίνι παιχνίδια. Κάθε ένα από αυτά σου δείχνει πόσα αγαθά θα μπορέσεις πιθανόν να αποκτήσεις αφού τα παίξεις (παρακαλούμε να θυμάσαι ότι αν δε παίξεις και ακυρώσεις οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδι, θα είναι και πάλι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα).


Τώρα που έχεις επιλέξει ποια Αγαθά θέλεις να πάρεις, είναι η ώρα να παίξεις! Πάτησε πάνω σε ένα πλακάκι για να το ανοίξεις. Μπορεί να είναι είτε ένας

Να πως δουλεύει:
Κάθε αριθμός δείχνει πόσες ανταμοιβές είναι τοποθετημένες στα παρακείμενα πλακάκια τους. Να θυμάσαι ότι μπορεί να είναι απευθείας συνδεδεμένο δίπλα ή διαγώνια. Ας δούμε ένα παράδειγμα παρακάτω! Η ανταμοιβή που υποδεικνύει αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι κρυμμένη  σε ένα από αυτά τα δύο σημεία (που δείχνουν τα βέλη), γιατί είναι είτε τοποθετημένη δίπλα ή διαγώνια.


Μόλις ξεμείνεις από προσπάθειες, το παιχνίδι τελειώνει. Μετά μπορείς να συλλέξεις τις ανταμοιβές που έχεις βρει, να διπλασιάσεις την ποσότητα των αγαθών πληρώνοντας μερικά διαμάντια (μέσα από την ενίσχυση απόδοσης), ή μπορείς απλά να αγοράσεις περισσότερες προσπάθειες με διαμάντια για να συνεχίσεις να παίζεις (εκτός κι αν έχεις ήδη βρει όλες τις ανταμοιβές). Τέλος, παρακαλούμε να θυμάσαι ότι τα 3 πρώτα παιχνίδια που θα παίξεις έχουν μία επιπλέον απεικόνιση. Στο τέλος των 3 πρώτων μίνι παιχνιδιών, αφού συλλέξεις τις ανταμοιβές, το μίνι παιχνίδι θα αποκαλύψει όλα του τα πλακάκια, για να μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα αυτό το νέο χαρακτηριστικό.
Καλή διασκέδαση τώρα στο μίνι παιχνίδι! :)
Last but not least, please keep in mind that the first 3 games you play will have an additional view. At the end of the first 3 mini-games, after you collect the reward, the minigame will reveal all its tiles, thus you can have a better understanding of this new feature.
Now have fun playing the minigame! :)
Επιλογή γλώσσας