Castle System

Takaisin

Linnajärjestelmä - Miten se avataan?

Mikä tämä ominaisuus on?
Linnajärjestelmä on ominaisuus, joka palkitsee sinut aktiivisuudestasi. Linnajärjestelmä avataan, kun olet suorittanut alkuopastuksen, ja pääset linnaan ruudukon-ulkopuolisen rakennuksen kautta. Kun teet erilaisia asioita pelissä, ansaitset linnapisteitä, ja näillä pisteillä etenet hitaasti eri tasoilla, jotka palkitsevat pelaajia erilaisilla kertaluonteisilla ja pysyvillä palkinnoilla.

Aloitus
Kun olet suorittanut pelin alkuopastuksen, pääset linnajärjestelmään. Kun klikkaat linnaa näet uuden ikkunan.