Castle System

Castle System

Takaisin

Linnajärjestelmä - Miten voin päivittää linnaani?

Ensimmäisessä osiossa näet edistymispalkin ja numeron palkin lopussa. Lopussa oleva numero osoittaa millä linnatasolla olet tällä hetkellä. Linnan tason oikealla puolella on arkku, jonka voit kerätä kerran päivässä. Arkku palkitsee sinut ylimääräisillä linnapisteillä, ja palkittu määrä kasvaa jokaisella keräyksellä. Jos jätät päivän väliin, sarjasi keskeytyy. Kun olet kerännyt seitsemän päivää, saat suuremman bonuspalkintoputken, minkä jälkeen se nollautuu ja alkaa alusta.


Voit kerätä linnapisteitä pelaamalla peliä aktiivisesti joka päivä - tiettyyn rajaan asti. Suorita taistelut ja neuvottelut menestyksekkäästi loppuun, etene kiltaretkikunnalla, osta esineitä antiikkikaupassa, tai suorita päivittäiset haasteet menestyksekkäästi. Tämän lisäksi voit saada linnapisteitä myös pelin sisäisistä ostoksista.

Lisäksi aktiivisuutesi palkitsemiseksi pisteiden keräämisessä on käytössä putkimekaniikka. Arkku vanhenee aina keskiyöllä, ja heti kun keräät sen ensimmäisen kerran, aloitat putken. Jokaisella uudella arkun keräämisellä pistemäärä nousee, mutta on olemassa maksimipistemäärä, jonka voit saada putken aikana. Lopulta, kun saavutat tämän maksimipistekeräyksen, putki käynnistyy uudelleen.

Kun avaat arkun linnajärjestelmän ikkunassa saat tietoa siitä, kuinka monta pistettä olet kerännyt, mikä on tämänhetkinen keräysjaksosi, ja seuraava odotettu keräyspistemäärä. Muista, että putkesi voi katketa, jos unohdat kerätä yhden päivän aikana, eli nämä pisteet keskeytyvät.

Valitse kieli