Killan taistelukentät

Takaisin

Killan taistelukenttien päivitys 2021: Miksi ketään ei merkattu 'tunkeilijaksi', vaikka merkatussa sektorissa taisteltiin?

Tunkeilijan loki on uusi ominaisuus, joka näyttää, kun kiltasi pelaaja on hyökännyt 'ohitettuun' provinssiin.

Tämä aktivoituu kuitenkin vain kerran päivässä samassa provinssissa, joka tarkoittaa, että jos pelaaja tekee useita hyökkäyksiä, vain päivän ensimmäinen merkintä kirjataan. Jos pelaaja jatkaa hyökkäystä provinssiin seuraavana päivänä, uusi tunkeutumisen lokimerkintä ilmestyy päivän ensimmäisestä hyökkäyksestä.