Uutiset

Uutiset

Takaisin

Tulevat kulttuuriasutusmuutokset!



Hei Forge-fanit!
Olemme innoissamme voidessamme jakaa kanssanne uutisia rakastetusta kulttuuriasutus -ominaisuudestamme.
Sen käyttöönotosta lähtien kulttuuriset asutukset ovat tarjonneet ainutlaatuisen tavan tutustua erilaisiin kulttuureihin, kuten Viikingit, Feodaalinen Japani ja Muinainen Egypti, ja ne ovat tarjonneet sinulle erilaisia tehtäviä, asutuksia ja palkintoja, jotka rikastuttavat pelikokemustasi.

Ymmärrämme kuitenkin, että ajan myötä jopa kaikkein arvostetuimpia ominaisuuksia on päivitettävä, jotta ne tarjoaisivat jatkossakin mukaansatempaavia ja palkitsevia kokemuksia. Tunnustamme tämän ja toteutamme parhaillaan tasapainottamistoimia, joiden tarkoituksena on lisätä kulttuuriasutuksista saatavaa nautintoa ja tyydytystä.

Julkaisu on suunniteltu tulevaksi 29. toukokuuta 2024.


Tämä päivitys on jatkoa aiemmin ilmoittamillemme muutoksille, joilla kehitämme ominaisuutta edelleen varmistaaksemme, että se pysyy täyttävänä osana Forge of Empires -seikkailuasi.

Mitä me muutimme?

1. Uudet läpipeluu-palkinnot










Olemme päivittäneet palkintoja, joita saat, kun pelaat uudestaan asutuksia kaikkien normaalien läpipeluukertojen jälkeen. Siirrymme aiemman 50 tutkimuspisteen standardin ohi ja otamme käyttöön jotain paljon jännittävämpää - aikarajoitettuja päivityksiä tärkeimpiin siirtokuntasi rakennuksiin, kuten ikoniseen Yggdrasiliin. Nämä päivitykset tuovat uudenlaista strategiaa ja nautintoa asutuksiin, joten jokainen läpipeluukerta tuntuu palkitsevalta. Olipa kyse sitten rakennusten ulkonäön parantamisesta tai niiden tuottavuuden lisäämisestä, nämä päivitykset on suunniteltu antamaan kaupungillesi merkittävä etu.

Tutustu tarkemmin näiden peliä muuttavien päivitysten yksityiskohtiin tällä sivulla: Uudet läpipeluu-palkkiot

2. Uudet ajoitetut palkinnot
Palautteenne on ollut äänekästä ja selkeää: ajoitettuja palkintoja, jotka maksetaan siitä, että asutukset on saatu valmiiksi tietyn ajan kuluessa, on parannettava. Kuuntelimme ja ryhdyimme toimiin. Nyt olemme iloisia voidessamme esitellä näiden palkintojen kattavan uudistuksen, jonka tarkoituksena on tehdä niistä paitsi houkuttelevampia, myös todella houkuttelevia.

Jokainen ratkaisu tarjoaa nyt ajoitettuja palkintoja, jotka lisäävät merkittävästi näiden haasteiden täyttämisen arvoa ja jännitystä. Kyse on siitä, että taitosi, nopeutesi ja strategiasi palkitaan jollakin, joka tuntuu todella vaivan arvoiselta.

Jos haluat tutustua tarkemmin siihen, mitä nämä uudistetut ajoitetut palkinnot tarjoavat, katso lisätietoja täältä: Uudet ajoitetut palkinnot.

3. Yleinen etuvartioasemien tasapainottaminen
Olemme tarkastelleet kattavasti siirtokuntien mekaniikkaa ja toteuttaneet joukon tasapainotussäädöksiä. Näiden muutosten tarkoituksena on luoda sujuvampi ja miellyttävämpi pelikokemus kaikkialla.

Seuraavassa kerrotaan, mitä uutta on:
  • Uudet etsintäpalkinnot: Olemme tarkastelleet tehtäviä ja virstanpylväitä koskevia palkintoja kaikissa asutuksissa ja uudistaneet niitä.
  • Lisää esteiden poistoja: Olemme lisänneet mahdollisuuksia ilmaisten ja premium-luokan esteiden poistamiseen. Ensimmäistä kertaa on nyt mahdollista poistaa kaikki esteet asutuksen sisällä.
  • Lyhyemmät rakentamisajat: Olemme lyhentäneet tason 1:n asuin-, tavara- ja diplomatiarakennusten rakentamisaikaa. Tämä muutos tarkoittaa, että voit kehittää siirtokuntia nopeammin ja tehokkaammin.
  • Mukautetut tuotantoajat: Tavaroiden tuotantoaikoja on muutettu Polynesian tuotantoaikojen mukaisiksi: 4 tunnista 5 tuntiin, 8 tunnista 10 tuntiin ja 24 tunnista 20 tuntiin. Nämä mukautukset virtaviivaistavat tuotantoa kaikissa asutuksissasi ja tekevät suunnittelusta ja resurssien hallinnasta intuitiivisempaa.
  • Feodaalisen Japanin laajennetut tehtävät: Rikastuttaaksemme Feodaalisen Japanin tutkimista olemme ottaneet käyttöön lisää tehtäviä. Nämä tehtävät on räätälöity täydentämään lähetystön edistysaskeleita siirtokunnassa, ja ne tarjoavat entistä mukaansatempaavamman ja kiinnostavamman kokemuksen.
  • Parannettu rupian tuotanto mogulien valtakunnassa: Olemme tehneet Mogulien valtakunnan siirtokunnasta vähemmän työvoimavaltaisen lisäämällä rupian tuotantoa ja vähentämällä hieman laajennusten tavaravaatimuksia. Tällä parannuksella pyritään tasapainottamaan haasteellisuus ja nautinnollisuus, jotta edistymisesi tuntuisi sekä palkitsevalta että saavutettavalta.
4. 'Myydä rakennus' -vahvistusikkuna diplomatiarakennuksille.
Katujen tapaan lisäsimme 'Myy rakennus' -vahvistusikkunan diplomityörakennuksille, jotta vältytään myymästä niitä vahingossa. Olemme lisänneet mahdollisuuden ohittaa nämä vahvistusikkunat pysyvästi 'Älä kysy enää koskaan' -valintaruudulla. Niille, jotka haluavat turvaverkkoa, vahvistuskehotusten uudelleenaktivoimisvaihtoehto on helposti löydettävissä ja säädettävissä asetuksista, jolloin voit hallita pelikokemustasi täysin.

5. Lisää Premium-laajennuksia
Tähän asti kunkin asutuksen ruudukko tarjosi enemmän tilaa kuin mitä käytettävissä olevilla laajennuksilla pystyi hyödyntämään. Olemme puuttuneet tähän ottamalla käyttöön lisää Premium-laajennuksia, jotka vapauttavat asuinalueesi ruudukon koko potentiaalin. Nämä laajennukset voi ostaa timanteilla, ja ne antavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa täysin visionääriset pohjaratkaisusi ja strategiat.

6. Lisätty Nopeutus-toiminnallisuus
Tuomme uuden tehokkaan ominaisuuden siirtokuntiinne - mahdollisuuden nopeuttaa tuotantoa ja lyhentää odotusaikoja Premium-valuutan avulla. Olitpa sitten innokas etenemään nopeammin tai vain huomaat tarvitsevasi ajoissa vauhtia, tämä uusi toiminnallisuus tarjoaa kätevän ratkaisun. Vain 50:llä (Hyvät tuotannot) tai 150 timantilla (Odotusaikojen lyhentäminen) voit nyt lyhentää mitä tahansa tuotantoa tai odotusaikaa 50 %:lla joka kerta, kun käytät sitä.

Erityisesti voit käyttää sitä seuraaviin tarkoituksiin:
  • Tavararakennukset
  • Kauppiaan käytön odotusajat feodaalisessa Japanissa.
  • Taistelukohtaamisen odotusajat muinaisessa Egyptissä
  • Minipelin istunnon odotusajat atsteekeissa.
Tämän parannuksen tarkoituksena on lisätä helppoutta, joustavuutta ja nopeutta pelaamiseen, jotta voit räätälöidä pelikokemuksesi strategiaa ja tavoitteita parhaiten vastaavalla tavalla.

7. Uusi nimi
Se, mikä aiemmin tunnettiin nimellä "Kulttuuriasutukset", on nyt yksinkertaisesti nimeltään "asutukset". Tämä päivitys, josta olemme lyhyesti maininneet aiemmin Päivitys versioon 1.279.

Alun perin termi 'Kulttuuriasutukset' valittiin korostamaan uppoutuvaa tutustumista ihmiskulttuurien rikkaaseen kudokseen, jota Forge of Empiresin pääaikataulu ei kata, muinaisen Egyptin mysteereistä Polynesian seesteiseen kauneuteen. Intohimomme erilaisten kulttuurien elävöittämiseen on edelleen horjumaton. Olemme kuitenkin huomanneet, että etuliite "Kulttuuri" saattaa rajoittaa sitä, mitä voimme tuoda tähän rakastettuun ominaisuuteen.

Pyrimme pitämään pelin jännittävänä, innovatiivisena ja laajemman ihmiselämän kokemusten kirjon kattavana, joten luovumme kulttuuri-merkinnästä. Pysykää kuulolla, kun kuulette lisää päivityksiä Forge of Empiresin maailmaan!

Tärkeää!
Kun asutuksiin on tulossa merkittäviä päivityksiä, mukaan lukien parannetut palkinnot, lisälaajennukset ja nopeutustoimintojen käyttöönotto, olemme ryhtyneet erityisiin varotoimiin varmistaaksemme, että nämä muutokset integroituvat saumattomasti pelaamiseesi.

Välttääksemme mahdollisia virheitä tai häiriöitä parhaillaan käynnissä olevissa asutuksissa, olemme päättäneet saattaa kaikki käynnissä olevat asutukset päätökseen päivityksen aktivoinnin yhteydessä. Tämä tarkoittaa sitä, että kun päivitys on aktivoitu, sinulla on mahdollisuus aloittaa uusi asutuskokemus, jossa kaikki uudet ominaisuudet ja parannukset ovat aktiivisia heti alusta alkaen.

Ymmärrämme, että tämä on iso askel, mutta se on ratkaisevan tärkeää, jotta voit nauttia uusista parannuksista keskeytyksettä. Tämä nollaus on tapamme varmistaa, että jokainen pelaaja voi osallistua uusiin asutuksen ominaisuuksiin tasavertaisesti vähentämällä mahdollisia komplikaatioiden riskejä.

Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!
Kun nämä hienot päivitykset ovat tulossa siirtokuntiinne, odotamme innolla, miten ne muuttavat peliänne ja rikastuttavat Forge of Empires -kokemustanne. Vielä jännittävämpää on kuitenkin kuulla teiltä - yhteisöltämme. Palautteenne, ajatuksenne ja strategianne auttavat meitä kasvamaan ja parantamaan.

Sukella siis päivityksiin, tutustu uusiin palkintoihin ja kerro meille mielipiteesi! Liity keskusteluun Discord-palvelimellamme tai jaa näkemyksesi suoraan palautekanavissamme. Jatketaan yhdessä unohtumattoman Forge of Empires -seikkailun rakentamista. Sinun panoksellasi on suuri merkitys.

Hyvää rakentamista!
Forge of Empires -tiimisi
Valitse kieli