Tavarat, teknologiat ja peli

Tavarat, teknologiat ja peli

Tavarat, teknologiat ja…

Miten hyökkäävien ja puolustavien armeijoiden bonukset lasketaan?

Pelissä on neljä erilaista bonusta armeijalle: 

  • Hyökkäystehoste hyökkäävää armeijaa varten. Armeijasi hyökkäysvoima paranee kun hyökkäät toista pelaajaa vastaan, tai kun taistelet provinssikartalla, kiltaretkikunnassa ja KvK kartalla!
  • Puolustustehoste hyökkäävää armeijaa varten. Hyökkäävällä armeijallasi on paremmat puolustusarvot kun hyökkäät toista pelaajaa vastaan, tai kun taistelet provinssikartalla, kiltaretkikunnassa ja KvK kartalla!
  • Hyökkäystehoste puolustavaa armeijaa varten. Kaupunkisi puolustajat vahingoittavat hyökkääviä armeijoita enemmän!
  • Puolustustehoste puolustavaa armeijaa varten. Kaupunkisi puolustajilla on paremmat puolustusarvot, joten ne eivät vahingoitu yhtä helposti hyökkääviä pelaajia vastaan.

Yleisesti ottaen, historialliset rakennukset ja erikoisrakennukset voivat tuottaa näitä bonuksia. Jotkut historialliset rakennukset vaikuttavat vain puolustuvaan armeijaasi (esim. Dealin linna), kun taas toiset vaikuttavat vain hyökkäävään armeijaasi (esim. Zeuksen patsas)! Muista, että kaikki bonukset ovat prosentteja, joten ne vaikuttavat yksiköiden perusarvoihin.

Esimerkki: Oletetaan, että sinulla on jousimies, jolla on 15 hyökkäyspistettä ja 20 puolustuspistettä. Lisäksi, sinulla on 20% hyökkäysbonus ja 30% puolustusbonus hyökkääville yksiköille. Hyökkäät toista pelaaja vastaan, jonka on tarkka-ampujalla on 20 hyökkäyspistettä, 30 puolustuspistettä, sekä 4% bonus puolustukseen.

Bonusten jälkeen jousimiehelläsi on 18 hyökkäyspistettä ja 26 puolustuspistettä. Tarkka-ampujalla on nyt 20 hyökkäyspistettä ja 31 puolustuspistettä. Vaikka yksikölläsi on paremmat bonukset, vastustajan yksiköllä on paremmat perusarvot, joten hän tulee todennäköisesti voittamaan kamppailun.