Tavarat, teknologiat ja peli

Tavarat, teknologiat ja peli

Tavarat, teknologiat ja…

Miten eri tyyppiset yksiköt toimivat taistelussa?

Tietyn tyyppiset yksiköt saavat bonuksen hyökkäykseen ja puolustukseen tiettyä yksikkötyyppiä vastaan. Jotkut yksiköt saavat myös bonuksia maastosta. 


  • Nopeat yksiköt liikkuvat nopeasti, mutta ovat huonoja puolustamaan. Ne ovat hyviä yksiköitä ampuvia ja tykistöyksiköitä vastaan.

  • Kevyet lähitaisteluyksiköt ovat kaikin puolin hyviä. Ne ovat suhteellisen nopeita, hyökkäävät hyvin ja kestävät osumaa. Parhaimmillaan ne ovat nopeita yksiköitä vastaan.

  • Raskaat lähitaisteluyksiköt ovat raskaasti panssaroituja ja hitaita. Lähitaistelussa ne voittavat minkä tahansa yksikön.

  • Ampuvat yksiköt ovat melko nopeita, ne pystyvät hyökkäämään matkan päästä ja hyökkäys on myös tehokas. Ne ovat kuitenkin huonoja puolustamaan ja menehtyvät helposti mikäli niiden kimppuun hyökätään lähitaistelussa.

  • Tykistö on onnettoman hidasliikkeinen ja vain kohtuullinen hyökkäämään. Tykistön etu on niiden pitkä kantama, joka kattaa lähes koko taistelukentän. Voit hyökätä yksiköitä vastaan vaikka ne olisivat kaukana. Älä edes kokeile lähitaistelua tykistöyksiköillä - lähitaistelussa tykistön puolustus on lähes olematon.