Antiikkimyyjä

Takaisin

Antiikkimyyjä: Mikä se on?

Antiikkimyyjän tarkoituksena on auttaa pelaajia vähentämään inventaarion turhia esineitä! Antiikkimyyjä kerää mielellänsä erilaisia esineitä Forgen historiasta, joista hän maksaa hyvän hinnan!

Antiikkimyyjä ilmestyy kaupunkiisi kaveritavernan kaltaisesti, eli raunioina, jos et ole vielä tutkinut sitä. Kun avaat varhaiskeskiajan kansantaloustiede teknologian, tämä ominaisuus avataan. Avattuna se näkyy kaupunkisi lähellä, kaveritavernan vieressä. Se on kokoelma telttoja, jotka sisältävät antiikkimyyjän huutokaupan. Klikkaa antiikkimyyjää osallistuaksesi jännittävään huutokaupan maailmaan!