Kulttuuriasutukset

Takaisin

Muinainen Egypti: Mistä pääsen piiritysleiriin?

Piiritysleiri on uusi ominaisuus, joka lisättiin Muinaisen Egyptin kulttuuriasutuksessa. Piiritysleirin avaaminen on helppoa - suorita 3 ensimmäistä Muinaisen Egyptin tehtävää, ja sen jälkeen pääset piiritysleiriin klikkaamalla kaupunkisi laitamilla sijaitsevaa pyramidia.

Piiritysleiri antaa sinulle 3 taistelua 24 tunnin välein. Saat aina helpon, keskitason, ja vaikean taistelun. Jokaisesta taistelusta saat saalista, jolla tuotat kulttuuritavaroita.