Diamanter og pakker

Tilbake

Hva er ForgePlus?

Forge Plus er en funksjon som lar våre hardcore-spillere kjøpe pay-as-you-go-pakker for å hjelpe deres spillestiler!

Du kan få tilgang til Forge Plus via en vogn over elven fra byen din (i nærheten av Slottsystem bygningen)

Ved å klikke på vognen vil du bli presentert med en mulighet til å kjøpe en pakke. Du kan se listen over tilgjengelige pakker i spillbutikken
Når du har kjøpt en Forge-pakke kan du alltid se gjenværende tid ved å klikke på vognen i byen din