Gilde-Expeditie

Gilde-Expeditie

Terug

Waarom kan ik geen hogere niveaus openen/ontgrendelen?

De Gilde-Expeditiekaart kan niet één keer, maar vijf keer per week worden voltooid! Om de kaart opnieuw te veroveren, moet je hogere niveaus ontgrendelen (niveau II, III, IV en V). Klik op het sterpictogram in de linkerbovenhoek om het niveau overzicht te openen:

Zoals je kunt zien, is de standaard moeilijkheidsgraad I en is deze gratis beschikbaar. Om de hogere te ontgrendelen, moet een gildeleider of oprichter goederen uit de gildeschatkist betalen. Maar iedereen kan de goederen schenken aan de schatkist van het gilde, alleen het uitgeven ervan is beperkt tot leiders/oprichters.

De kosten van het ontgrendelen van moeilijkheden zijn afhankelijk van de leeftijd en het aantal leden van je gilde wanneer de expeditie begint. Elke speler in je gilde genereert kosten op basis van hun leeftijd. Je gilde moet de cumulatieve kosten voor alle gildeleden betalen om de moeilijkheidsgraad te ontgrendelen. Door een moeilijkheidsgraad te ontgrendelen, wordt deze beschikbaar voor alle gildeleden die deelnemen aan de huidige expeditie.
Selecteer taal