Hur ändrar jag användarnamnet i spelet?

Du kan ändra ditt användarnamn var 180:e dag i Forge of Empires. Ändringen av användarnamnet sker i alla världar på kontot och blir synligt omedelbart. Det nya användarnamnet kommer också att behövas för att komma åt ditt konto. När du har ändrat ditt användarnamn kommer ditt gamla namn vara blockerat i 60 dagar. Efter det kan vilken spelare som helst byta till det.

När du väljer ett nytt användarnamn, vänligen tänk på följande:
  • Minsta längd: 4 tecken
  • Max längd: 24 tecken
  • Förbjudna tecken: ! * " § ² ³ $ % & / { ( ) [ } ] \ ´ + ~ ' # _ : , ; < > | ^ °

Hur ändrar man namnet i spelet?

1. Öppna inställningarna.
2. Ett fönster öppnas. Välj fliken "Profil".
3. Välj alternativet "Ändra användarnamn". Ett nytt fönster öppnas, där du ska ange uppgifterna för att byta.
4. Välj ett nytt användarnamn och ange det två gånger. För att bekräfta ändringen måste du ange lösenordet för ditt spelkonto.
5. När du har angett uppgifterna ändras ditt användarnamn och du loggas ut. Logga nu in igen med ditt nya användarnamn.
6. Om du öppnar samma ruta igen kommer du se en nedräkning av 180 dagar. Du kommer inte kunna byta användarnamn igen förrän räknaren når 0.

Jag har inte alternativet att ändra användarnamn i mina inställningar.

Om du inte har alternativet att ändra användarnamn i spelarinställningarna, så beror det sannolikt på att du loggar in via ett partner-konto som t.ex. Google Play, Apple Game Center eller Facebook. Om detta är fallet så har du aldrig valt ett lösenord för ditt spel och du kan därför inte bekräfta ändringen. Vänligen kontakta vårt Support Team så kan de hjälpa dig att ändra.

Om du gör det, vänligen ange 3 namnförslag i ärendet. Supporten kommer sedan att välja ett av dem och ändra omedelbart. Så länge namnet är ledigt och inte strider mot våra regler.