Imperieslagfält

Imperieslagfält

Tillbaka

Imperieslagfältets Uppdatering 2021: Vad Är Nytt Med Uppdateringen?

We are happy to announce some significant updates to Guild Battlegrounds are now coming to you!
Vi är glada att meddela några signifikanta uppdateringar för Imperieslagfältet som nu är på väg till dig!

Med den här uppdateringen har vi följande förändringar:

  1. Ny Karta
  2. Förbättrade Provins Namn
  3. Nya Belöningar
  4. Ny Uppvisning av Imperieslagfältets Liga i Imperieöversikten
  5. Allmän Livskvalité

1 - Ny Karta - Vattenfallsskärgården


Startpunkter
Detaljer

  • Hexagon
  • 5-8 Imperium
  • 61 Provinser sammanlagt
  • 3-6 Provinsgrannar


Kartorna kommer att alternera och vara världspecifika, vilket betyder att din värld kommer spela på samma karta vid samma tider och när säsongen är över kommer ni alternera till den andra kartan för nästa säsong.

Viktigt Råd - Med den nya kartan kommer det också finnas en annan uppsättning av personliga belöningar att erhålla efter strider och förhandlingar!

2 - Förbättrade Provinsnamn

Vi har också skruvat på namnsystemet för kartan så att det nu är enklare att koordinera attacker och veta vilken specifik provins som du vill agera emot.

Innan denna uppdatering var varje provins identifierad med en bokstav och ett nummer. Bokstaven indikerar vilken riktning och sektor (t ex D är Sydvästra Sektorn) och numret vilken ring provinsen är i (t ex 1 är i ring 1). Med denna uppdatering har vi implementerat följande:

För att möjliggöra dig att vara mer specifik i att hitta rätt provins så har vi lagt till en bokstav som indikerar positionen inom sektorn och ringen.



3 - Nya belöningar

Exklusivt för den nya Vattenfallsskärgårdskartan är en ny belöningssamling - Stora Elefanten!

Den Stora Elefanten är en 4x3 stor byggnad som kan uppgraderas i 8:a nivåer. När du uppgraderar den kommer du erhålla olika bonusar som inkluderar: en myntproduktionsbonus, forskningspoäng, likväl som varor till Imperieskattkammaren och en ökning i Imperiemakt! Sist och viktigast, det finns också en attackbonus för dina attackerande arméer!

På dess åttonde och sista nivå, kommer du mötas av ett val. Ett val som reflekterar variationen av roller som elefanten har haft genom tidsåldrarna. Kommer du välja att nyttja din Stora Elefant för strid, handel eller stöd? Med dessa möjligheter så ligger valet i dina händer!

 Elefantens Kunglighet
Elefantens Basar
Elefantens Citadell

Ofattbar rikedom väntar dig med detta val! Erhåll en förbättrad myntproduktion och ökad mängd Forskningspoäng.
Du är en handelsperson av naturen och också en lagspelare! Erhåll en ökad mängd Varor i ditt Imperiums skattkammare!
Glöm alla andra, det handlar om attackbonusen! Det är hög tid att rida till strid med ökad attackbonus för dina attackerande arméer. Du kan inte stoppas!

Att tänka på - Stora Elefanten är en belöningssamling som är specifik för den nya kartan (Vattenfallsskärgården) och kommer inte att ersätta den belöningssamling som finns för den tidigare kartan (Vulkanskärgården). Alltså kan du fortfarande vinna Hedersstatyn och Segervägen genom den tidigare kartan.

Tilläg Kedjebyggnad - Färgskiftande Trädgården

Men det är inte allt du kan vinna från en lyckad kampanj! Diamant- och Platinumligans Imperiedeltagare kan också vinna fragment från Färgskiftande Trädgården. Med tillräckligt många fragment kan du konstruera en av de tre möjliga utseendena för byggnaden och förbättra din Stora Elefant!


Vid Sammankoppling:
  • Lyckobonus
  • Försvarsbonus för den attackerande
  • 3 Varor
  • 1 Forskningspoäng

Viktigt Råd - Då detta är en kedjebyggnad så måste den anslutas till Stora Elefanten för att erhålla vissa bonusar.

4 - Ny Uppvisning Av Imperieslagfältets Liga i Imperieöversikten

För att hjälpa dig att hålla ordning på framstegen i Imperieslagfältet, likväl som att kunna se ditt Imperiums tidigare succéer så har vi uppdaterat Imperiummenyn för att inkludera en ny rankuppvisning! Den kan hittas under följande:

 
Du kommer då att se de förändringar som visas nedan:

1 - Detta inkluderar detaljer kring hur många gånger ditt Imperium har vunnit ett Slagfält likväl som mängden Imperiumligapoäng ni har.

2 - Om du håller över (eller trycker på) Imperiumslagfältet kommer du kunna se ett fönster som visar ditt Imperiums deltagande (hur många Slagfält ditt Imperium har avslutat inom deras respektive liga)

Viktigt att tänka på - Information inom Imperiumprofilen kommer endast att visas efter att Imperiet har klarat av ett minimum av stridspoäng (40 st totalt). Stridspoäng tilldelas genom avslutade strider (1 poäng) och för lyckad förhandlingar (2 poäng).

5 - Allmän Livskvalité

Livskvalitéförbättringarna är små, men viktiga förändringar som är skapade för att förbättra användarens långsiktiga upplevelse inom ett spel. För denna uppdatering har vi skruvat på HUD:en vilket ger en ny översikt vilket visar detaljer om individuella sektorer, likväl som utökning av tillgängligar loggar inom Imperieslagfältet.

HUD Förbättringar

Genom att ändra på följande inställning kan du se ny information angående provinserna på kartan:

Ställd i läge "På" så kommer du att sen en översikt som visar provinsens namn (t ex A5B), likväl som det sammanlagda antalet tillgängliga byggplatser

Ställd i läge "På" så kommer denna översikt också att visa Imperiesköldar, likväl som vilka provinser som är "Måltavlor" och vilka som "Ignorerade".

Viktigt Råd - Även om denna nya översikt visar Imperiesköldar, provinskoordinater, "Måltavlor" och "Ignorerade" provinser, så finns det också viktig annan information i andra översikter. Därför är det värt att byta mellan "På" och "Av".

Förbättrade loggar

Vi har utökat mängden loggar som visas i följande situation i Imperieslagfältet:

1 - När en provins erövras av ditt Imperium kommer ditt Imperium att erhålla ytterligare information angående vilken spelare som gjorde sista handlingen för att erövra. Det Imperium som provis blev erövrat ifrån kommer också att visas (såvida provinsen inte hölls av ett Imperium och då visas endast provinsensnamn och erövrande spelare)

2- Ytterligare en uppdatering till Slagfältets Loggar är en "Inkrätar"-logg. Den kommer visa spelare som har agerat mot en "Ignorerad"provins. På så sätt för Imperiet reda på vem som inte följer instruktionerna!


Viktig Info - Vad det gäller "Inkräktar"loggen så kommer det endast att visas för egna Imperiummedlemmar och endast en individuell Imperiummedlem första attack på en "Ignorerad" provins. Vidare attacker under dagen kommer inte att trigga loggarna. Men, en annan attack på samma dag (och samma provins), kommer trigga ytterligare en "Inkräktar"logg.
Välj språk