Imperieslagfält

Tillbaka

Imperieslagfält: Vad är Imperiemästerskapen?

Under sex Imperieslagfält-säsonger kommer ditt imperium att tävla med andra imperier om verkligt unika priser, till en början – för imperier i Diamantligan. För att kontrollera den aktuella mästerskapets period och det aktuella priset för Diamantligan, klicka på denna symbol längst upp till höger på skärmen i Imperieslagfältet:

Du kan följa dina framsteg i Imperieslagfält och mästerskapet på topplistan. Rankings-knappen kommer nu att visa den Imperieslagfält-grundade rankningen som standard.

Rankningen kommer för det första att baseras på den Ligapoäng som ditt imperium har för närvarande, för det andra på antalet segrar i det aktuella mästerskapet, för det tredje på totala segerpoäng som samlats in i det nuvarande mästerskapet och till sist på imperienivån.