Logga in via Facebook fungerar på mobilen, men inte i webbläsaren – varför då?

Facebook fungerar olika mellan mobil- och datorversioner av samma spel. På grund av det är det tyvärr inte möjligt att logga in i spelet på båda plattformarna med ett Facebook-konto. Du kan dock kontakta vår support för att koppla en e-postadress till ditt konto, det gör att du kan logga in på vilken plattform som helst genom att ange användarnamn och lösenord.