Duyurular

Duyurular

Geri

Kuantum İstilasına Gelen Geliştirmeler!

Siz istediniz, biz dinledik! Kuantum İstilası, oyun deneyiminizi yükseltmeyi görev ediniyoruz. Değerli geri bildirimlerinize dayanarak en son geliştirmeleri açıklarken daha sorunsuz, daha tatmin edici bir yolculuğa hazır olun.

Değişiklikler 8 Mayıs'ta etkinleştirilecek!


İmparatorluğunuzu Genişletin!  

Büyük hayaller kurun ve ana şehrinizi genişletin! Kuantum Madalyaları deponuzla artık 10'a kadar yeni genişletmenin kilidini açacak imkana sahipsiniz. Her seviye, ilerlemenizi ödüllendirmek ve meydan okumak için tasarlanmış maliyetlerle şehir manzaranıza daha fazla ihtişam katar. Her genişletme seviyesine ilişkin ayrıntılar için yeni, basitleştirilmiş tablomuza göz atın ve imparatorluğunuzu daha önce hiç olmadığı şekilde büyütmek için hazırlanın.
Genişletme Sayısı Kuantum Madalyası maliyeti
1 400.000
2 600.000
3 1.700.000
4 1.800.000
5 2.100.000
6 3.500.000
7 6.500.000
8 7.800.000
9 13.000.000
10 15.600.000

Yeni bildirimlerle tetikte kalın!

Yenilenen bildirimlerimizle hiçbir anı kaçırmayın! Yeni istilalar ve zorluk seviyelerinden,  Kuantum Eylemlerine ve toplanmaya hazır üretimlere kadar her şeyi takip etmek için ayarlar menüsünden bildirimlerinizi özelleştirin. Bu sizin kişisel asistanınızdır ve her zaman gelişmelerden haberdar olmanızı ve oyunun zirvesinde olmanızı sağlar!

  • Yeni bir Kuantum İstilası mevcut: Lonca liderleri yeni bir sezonun başlangıcını asla kaçırmamalı!
  • Kuantum İstilası başlatıldı: Bir daha asla geride kalmayın! Lonca Liderleriniz yeni bir İstila başlatır başlatmaz bildirim alın!
  • Yeni bir zorluk başladı: Daha zorlu savaşlara geç kalmayın! İlk zorluk yeni Kuantum İstilası bildirimi ile bildirileceğinden, bu yalnızca 2 ve üzeri zorluklar için ortaya çıkacaktır.
  • Kuantum Eylemleri maksimum kapasiteye ulaştı: Asla bu Kuantum Eylemleri üzerinde uyuklarken yakalanmayın! Artık daha fazla kazanmaya devam etmek için biraz harcamanız gerektiği konusunda  bildirim alabilirsiniz!
  • Üretim toplanabilir: Bu bildirimle iyi yağlanmış bir üretim makinesi gibi olun! Artık Kuantum Yerleşiminizde alabileceğiniz bazı üretimlerin olduğunu her zaman bileceksiniz!


 Yaklaşan zorlukları önceden görün

İleride ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? Artık geleceğe dokunabilirsiniz! Yaklaşan devrelere doğrudan Kuantum İstilası haritasından göz atın. İleride hangi birliklere veya ürünlere ihtiyaç duyulduğunu görün. Stratejilerinizi planlayın, kaynakları akıllıca temin edin ve zafere hassasiyetle hazırlanın.

Artık tahmin yok!

Sürekli kontrollere veda edin! Ana Şehirdeki yeni görsel göstergemiz, toplanabilir ürünleriniz hazır olduğunda veya Kuantum Eylem çubuğunuz dolduğunda sizi uyarır. Önemli olan oyununuzu mümkün olduğunca kusursuz ve eğlenceli hale getirmektir.


Bu yeni özellikleri keşfetmeye ve ufkunuzu genişletmeye hazır olun. Kuantum İstilaları deneyiminizi yeni boyutlara taşımanın zamanı geldi!

Daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin ve fethetmeye devam edin!

Saygılarımızla,
Forge of Empires Ekibiniz
Dil seç