Premium

Tilbage

Grundet en fejl, har jeg købt guld 2 gange. Er det muligt at annullere en af mine køb og sende pengene retur til min konto?

Venligst tage kontakt til os og vi vil sikre os at løse problemet.

For at hæve hastigheden for processen, sørg for  inkluder enhver form for information der kan hjælpe os med at spore dit køb. F.eks hvilken købs metode og udbyder blev brugt, hvad købte du, bekræftelses nummer, skærmbillede af købs bekræftelsen og så videre.