Diverse

Tilbage

Jeg har mistet min certifikat for at vinde en server. Er det muligt at få en ny?

Certifikationer er sendt til email adressen der er tilknyttet kontoen du brugte på det tidspunkt du vandt serveren. Venligst tjek din indbakke for at se om du stadig kan finde den der. Hvis ikke du kan finde den der, så venligst følg dette trin for trin:

• Kontakt support Teamet for dit marked
  • Giv os linket til hall of fame, indeholdende dig brugernavn og listen af vindere. Kan finde Hall Of Fame sektionen på forsiden hvor du logger ind.
  • Vent indtil support teamet vender tilbage til dig med et svar. Yderligere information kan påkræves før du kan give dig et nyt certifikat.