Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Πίσω

Εκδήλωση Θεϊκές Δοκιμασίες - Οδηγός Εκπαίδευσης


 Καλώς ήρθες θνητέ!
  
 
 Οι θεοί αποφάσισαν να σε δοκιμάσουν για να δουν αν είσαι άξιος των θεϊκών δώρων τους. Αντιμετώπισε τις προκλήσεις τους σε αυτή τη σύντομη ειδική εκδήλωση και θα ανταμειφθείς αδρά. 

Δες το παρακάτω βίντεο, και διάβασε το άρθρο ώστε να μάθεις οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρεις για αυτή την ολοκαίνουργια εκδήλωση!
 
 



 
 

Οι θεοί σκαρφίστηκαν διάφορες δοκιμασίες για να ελέγξουν τις ικανότητες σου. Διάλεξε σοφά ποιες θα αποδεχθείς.


 


Κάθε δοκιμασία απαιτεί μια συγκεκριμένη ενέργεια στο παιχνίδι, όπως τη στρατολόγηση συγκεκριμένων μονάδων, κατασκευή κτηρίων, εξαπόλυση συγκεκριμένων ξορκιών κλπ. Δες τις οδηγίες της δοκιμασίας στο σχετικό παράθυρο. Για κάθε δοκιμασία που διεκπεραιώνεις θα ανταμείβεσαι με μια δύναμη και πόντους εμπειρίας! Όσο πιο δύσκολη είναι η δοκιμασία, τόσους περισσότερους πόντους θα παίρνεις για την επίλυση της. Μόνο οι δοκιμασίες που έχεις ξεκινήσει προσμετρούνται.

 


Υπάρχουν 2 ημερήσιες δοκιμασίες. Αυτές πρέπει να ολοκληρώνονται εντός της ημέρας για να λάβεις τις αμοιβές. Μπορείς να αντικαταστήσεις και τις δύο αν θες, αλλά η τιμή θα αυξάνεται κάθε φορά που το κάνεις.


 

Εκτός από τις ημερήσιες δοκιμασίες, υπάρχουν 6 ενεργές. Για κάθε μία από αυτές έχεις μέχρι τη λήξη της εκδήλωσης για να τις ολοκληρώσεις. Μόλις ολοκληρώσεις 3 από τις ενεργές, τότε μπορείς να αλλάξεις και τις 6 δωρεάν. Επίσης, μπορείς να τις αλλάξεις και νωρίτερα, αλλά η τιμή και πάλι θα αυξάνεται κάθε φορά που το κάνεις.


 

Η πραγματική πρόκληση είναι να λάβεις τα 6 μεγάλα βραβεία.  Μπορείς να τα λάβεις μόνο μια φορά. Για να τα ξεκλειδώσεις, χρειάζεται να μαζέψεις αρκετούς πόντους εμπειρίας. Αναζήτησε αποστολές που μπορείς να καταφέρεις, και δίνουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους εμπειρίας.


 

Μπορείς να έχεις ανοιχτές μόνο 2 δοκιμασίες κάθε φορά: Μια από τις ημερήσιες και μια από τις ενεργές. Αν η δοκιμασία είναι πολύ δύσκολη, μπορείς να πληρώσεις ένα μικρό τίμημα στους θεούς για να μειώσει τα απαιτούμενα κατά 25%.


 

Πρόσεχε γιατί η εκδήλωση διαρκεί μόνο 7 ημέρες, οπότε σιγουρέψου ότι έχεις μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους εμπειρίας για να λάβεις τα Θεϊκά Μεγάλα Δώρα!


 

 



Επιλογή γλώσσας