3. Εκδηλώσεις

3. Εκδηλώσεις

Πίσω

Εκδήλωση "Τα Διονύσια" - Οδηγός ΕκμάθησηςΓεια σου, θνητέ!
 
 Ο χειμώνας είναι μπροστά μας, και οι εορτασμοί για τη γέννηση του Διόνυσου φτάνουν σύντομα, επομένως ας ξεκινήσει η εκδήλωση! 


 

 

 Για να τιμήσεις τον Διόνυσο, θα πρέπει να προετοιμάσεις όσες περισσότερες ιερές περιφορές γίνεται. Για να προετοιμάσεις μια περιφορά, πρέπει να ολοκληρώσεις 7 αποστολές τη φορά. Ως ένδειξη επιτυχημένης αποστολής, θα λάβεις το ραβδί Θύρσου. 
 


Κάθε φορά που έχεις μαζέψει 7 ραβδιά Θύρσου και επομένως ολοκληρώσει μια περιφορά, ο Διόνυσος θα σου δίνει το πολύτιμο μεγάλο βραβείο. 
 
 Εθελοντές και αποστολές:
 
 Κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των Διονυσίων, πολλοί εθελοντές θα ενταχθούν στις τάξεις σας. Υπάρχει πιθανότητα να ενταχθούν, κάθε φορά που κάνεις ενέργειες στο παιχνίδι, και μέχρι 10 ομάδες εθελοντών κάθε μέρα. 
 
 Κάθε αποστολή απαιτεί διαφορετικές μονάδες για να ολοκληρωθεί, και οι αποστολές έχουν 3 διαφορετικές απαιτήσεις. Δες την επεξήγηση κάθε μονάδας για να μάθεις για αυτήν και τις δυνατότητες της. Μετά
αποφάσισε σοφά που θέλεις να εστιάσειςΜόλις στείλεις μια μονάδα για να προετοιμαστείς για τις περιφορές, δεν θα γυρίσουν πίσω, απεναντίας, θα μετρήσουν στην αποστολή σας και τελικά θα τη λύσουν για εσάς, συλλέγοντας προσφορές στην πορεία.


 


 

Υπάρχει επίσης κατάταξη. Όσο περισσότερες προσφορές μπορείτε να παραδώσετε στον Διόνυσο τόσο πιο ψηλά θα ανεβείτε στην κατάταξη των παιχτών. Οι παίχτες με τη μεγαλύτερη αφοσίωση θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.
 
 Καλή διασκέδαση