1. Λογαριασμός

1. Λογαριασμός

Πίσω

Πως μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου σε ένα μόνο κόσμο;

Στον κόσμο που επιθυμείτε να διαγράψετε το λογαριασμό, πηγαίνετε στις "Ρυθμίσεις" και μετά στην καρτέλα "Διαγραφή Λογαριασμού". Θα πρέπει να βάλετε τον κωδικό σας για να εγκριθεί η διαγραφή του λογαριασμού.


Χρειάζονται περίπου 7 ημέρες για να διαγραφεί ο λογαριασμός. Ωστόσο, αυτό θα διαγράψει το λογαριασμό μόνο στον κόσμο που εξουσιοδοτήσατε τη διαγραφή. Ο συνολικός λογαριασμός παιχνιδιού και η πρόοδος σε άλλους κόσμους, θα παραμείνουν ανέπαφα.