1. Λογαριασμός

1. Λογαριασμός

Πίσω

Θα ήθελα να διαγράψω εντελώς το λογαριασμό παιχνιδιού και/ή να αφαιρεθούν όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα.

Λυπόμαστε που σας βλέπουμε να φεύγετε!


Αν εξακολουθείτε να έχετε έναν ενεργό κόσμο: συνδεθείτε, πηγαίνετε στις "ρυθμίσεις" και επιλέξτε τη Διαχείριση απορρήτου δεδομένων. Ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει, όπου θα μπορείτε να κυλήσετε προς τα κάτω και να επιλέξετε το σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στη σελίδα διαγραφής.


Αν δεν έχετε πλέον έναν ενεργό κόσμο: Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης για περαιτέρω βοήθεια.