Tekniset ongelmat & yhteensopivuus

Takaisin

Miten voin poistaa push-ilmoitukset käytöstä mobiilisovelluksesta?

Jos et halua enää saada push-ilmoituksia mobiilisovellukselle, toimi seuraavasti:

• Kun kirjaudut Grepolis-tiliisi puhelimellasi, siirry kohtaan Asetukset → Push-ilmoitukset ja poista ilmoitukset, jotka haluat poistaa tai poistaa käytöstä kokonaan.
  • Jos sinulla ei tällä hetkellä ole pääsyä peliin, siirry puhelimen asetuksiin, valitse Sovellukset → Ilmoitusasetukset ja muokkaa koko sovelluksen ilmoitusasetuksia.