9. Tekniset ongelmat & yhteensopivuus

9. Tekniset ongelmat & yhteensopivuus

Takaisin

Miksi en enää saa push-ilmoituksia mobiilisovelluksessa?

On olemassa tiettyjä skenaarioita, joiden mukaan sovellusten ilmoitukset voivat lopettaa toimintansa, joista suurin osa valitettavasti ei voida vaikuttaa suoraan.

Koska puuttuvien ilmoitusten syyt voivat vaihdella suuresti laitteiden, käyttöjärjestelmien ja pelaajien käyttäytymisen välillä, tutustu seuraaviin ohjeisiin:

 • Tarkista, ovatko push-ilmoitukset käytössä sovelluksessa (Asetukset → Push-ilmoitukset)
  Sovellus voi näyttää ilmoituksia vain, jos ne ovat käytössä asetuksissa. Varmista, että valitset kaikki toiminnot, joista haluat saada ilmoituksia.

 • Tarkista puhelimen ilmoitusasetukset. Ne sijaitsevat yleensä laitteen App- tai Ilmoitusasetukset -osiossa.
  Jos ilmoitukset on poistettu käytöstä laitteen puolella, Grepolis ei voi vastaanottaa ilmoituksia, vaikka ne olisi otettu käyttöön sovelluksessa.

 • Valitse haluamasi pelimaailma ja kirjaudu sisään säännöllisesti tilille, jolle haluat saada ilmoituksia.
  Pelistä saatuja signaaleja vaaditaan säännöllisin väliajoin vahvistaaksesi, että ilmoitukset lähetetään. Jos et kirjaudu tietyn ajan kuluessa, ilmoitukset eivät mene läpi. Vaikka ilmoituksia voidaan käynnistää useille maailmalle, ne tulevat vähemmän luotettaviksi, kun pelataan useampia maailmoja, ja mitä enemmän aikaa on kulunut viimeisimmistä kirjautumisista näihin maailmoihin. Suosittelemme valitsemaan päämaailman vastaanottamaan ilmoituksia ja kirjautumaan sisään vähintään 24 tunnin välein luotettavien ilmoitusten ylläpitämiseksi.


 • Tarkista laitteen virransäästö / suorituskykyasetukset ja katso, voidaanko poikkeuksia / säätöjä tehdä taustalla toimivissa sovelluksissa.
  Viimeisimmät mobiili-käyttöjärjestelmät tarjoavat suuria virransäästöjä ja suorituskykymahdollisuuksia. Valitettavasti ne pyrkivät sulkemaan tai rajoittamaan oletusarvoisesti taustalla olevia sovelluksia ja prosesseja akun käyttöiän tai laitteen suorituskyvyn parantamiseksi. Grepolis-sovellus edellyttää, että taustalla oleva palvelu vastaanottaa ja näyttää push-ilmoituksia ajoissa ja luotettavasti. Koska asetukset vaihtelevat suuresti eri laitevalmistajien välillä, katso virallisten dokumentaatio poikkeusten määrittämisestä sen varmistamiseksi, että kaikki ilmoitukset tulevat läpi.

 • Varmista, että laite on liitetty Google Play- tai Pelikeskus-palveluihin. Android-laitteissa varmista, että Google Play -palvelut ovat ajan tasalla.
  Jotta saat ilmoituksia, sinun on oltava aktiivinen yhteys laitteen myymälän tarjoajan palveluihin.

 • Jos mikään yllä mainituista toimista ei tomi, poista sovellus ja asenna se uudelleen ja tyhjennä sovelluksen välimuisti. Varmista myös, että päivität laitteen käyttöjärjestelmän, kun käytettävissä on uusi päivitys. 
Aiheeseen liittyvät artikkelit
Valitse kieli