Eindspel

Terug

Hoe werkt het dominatie eindspel?

In dit eindspel vechten allianties voor werelddominatie. Om "dominatie werelden" te winnen, moet je strategisch nadenken en jouw tegenstanders overheersen zodat je de wereld in zijn macht hebt.

Het "dominatie" tijdperk begint na een periode van tijd (afhankelijk van haar instellingen). De tijd vooraf zou genoeg moeten zijn voor jouw en je alliantie om te vestigen, maar niet lang genoeg om je veilig te voelen.

Zodra het tijdperk van de dominatie begint, zullen sommige eilanden op de wereld als geldige eilanden worden gekozen. Hieronder vind je meer informatie hierover. Het dominatie tijdperk duurt net zolang totdat een alliantie 40% van de geldige steden heeft veroverd en kan behouden.

Meer informatie over het eindspel kan gevonden worden op deze wikipagina.