Nákupy a platby

Nákupy a platby

Zpět

Objednal jsem si produkt prostřednictvím obchodu Google Play, ale neobdržel jsem ho. Co mohu dělat?

Je nám líto, že máte s nákupem problémy. V ojedinělých případech se bohužel může stát, že při nákupu pomocí mobilního zařízení neobdržíte to, co jste si zakoupili. To může být způsobeno například ztrátou nebo nestabilním internetovým připojením vašeho mobilního zařízení během procesu platby. Ale nebojte se, pomůžeme vám získat to, co jste si koupili!

Pokud jste si zakoupili drahokamy, balíček nebo jiný nákup v aplikaci Heroes of History prostřednictvím obchodu Google Play, ale nic jste neobdrželi, můžete provést několik kroků sami:

  1. Stačí znovu otevřít obchod v aplikaci; pak můžete produkt získat.
  2. Pokud to váš problém nevyřeší, zavřete aplikaci a spusťte ji znovu. Za tímto účelem hru zastavte prostřednictvím Nastavení zařízení > Správce aplikací.
Pokud zavření herní aplikace nepomohlo, kontaktujte náš tým podpory. Můžete tak učinit pomocí tlačítka nad nebo pod tímto článkem.

Abychom mohli prozkoumat stav vašeho nákupu, budeme potřebovat číslo objednávky (začínající na GPA.**), které najdete na účtence, kterou jste obdrželi e-mailem od společnosti Google. Zkopírujte prosím číslo GPA v textu nebo prostřednictvím snímku obrazovky a přiložte jej k tiketu na podpoře.

V případě potřeby můžete zjistit více informací o historii nákupu prostřednictvím služeb společnosti Google, přesněji prostřednictvím tohoto odkazu.

Poznámka: Bez čísla objednávky není možné sledovat ani vracet žádné zboží, proto na něj nezapomeňte!

Každá transakce v naší hře probíhá prostřednictvím služby Google Play (nebo iTunes, pokud hrajete na zařízení se systémem iOS), proto je třeba kontaktovat přímo společnost Google, pokud se při pokusu o nákup v aplikaci stále objevují problémy, například odmítnuté platby nebo neplatný účet.

Chcete-li získat další informace od společnosti Google, klepněte sem.
Výběr jazyka