6. Játékbeli vásárlások

6. Játékbeli vásárlások

Vissza

Megvásároltam egy csomagot a Play Store-on keresztül, de nem kaptam meg. Mit tehetek?

Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen problémák merültek fel a tranzakció folyamán. Ritkán előfordul, hogy az általad megvásárolt összeg nem érkezik meg a fiókodra, ha mobilról intézed a tranzakciót. Ennek oka lehet a megfelelő internetkapcsolat hiánya a tranzakció lebonyolítása folyamán. De pánikra semmi ok, természetesen azon vagyunk, hogy segítsünk számodra.

Ha drágaköveket, ideiglenes ajánlatot vagy bármilyen egyéb tételt vásároltál a Rise of Cultures játékon belül a Google Play Store-t használva és nem kaptad meg, akkor a következő dolgot teheted meg:

1. Csupán nyisd meg a játékban található vásárlásai ablakot újra, elképzelhető, hogy a rendszerünk jóváírja számodra a szóban forgó tételt.
2. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor zárd be az alkalmazást a Beállítások -> Alkalmazáskezelő segítségével.

Ha a játék újraindítása után sem íródott jóvá a terméked, akkor kérjük lépj velünk kapcsolatba a Support felületen keresztül. Ehhez használhatod akár az oldal tetején vagy alján elhelyezkedő gombot is.

Annak érdekében, hogy kivizsgáljuk az ügyedet, a vásárlás azonosító/rendelés számra (úgy kezdődik, hogy GPA.**) van szükségünk, melyet megtalálsz a Google-től kapott számlán. Ezt kérlek csatold számunkra akár képernyőkép vagy szöveges üzenet formájában. A következő linken megtekintheted a vásárlási előzményeidet a Google szolgáltatásainál: Tevékenységek

Megjegyzés: 
A vásárlás/rendelés azonosító számod nélkül sajnos nem tudjuk beazonosítani a tranzakciódat és nem tudunk segítségedre lenni.

Az összes tranzakció a Google (vagy éppenséggel iOS esetében az iTunes) rendszerén keresztül történik meg. Ha ismételten elutasított vásárlásokkal vagy érvénytelen fiók hibaüzenetet kapsz, akkor közvetlenül kell felvenned a kapcsolatot velünk.

Ezen az oldalon találod meg a fizetési módokról szóló hivatalos tájékoztatóját a Google-nek.
Nyelv kiválasztása