6. Játékbeli vásárlások

6. Játékbeli vásárlások

Vissza

Megvásároltam egy csomagot a játék böngészős verzióján keresztül, de nem kaptam meg. Mit tehetek?

Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen problémák merültek fel a tranzakció folyamán. Ritkán előfordul, hogy az általad megvásárolt összeg nem érkezik meg azonnal fiókodra. Ennek oka lehet a megfelelő internetkapcsolat hiánya a tranzakció lebonyolítása folyamán. De pánikra semmi ok, természetesen azon vagyunk, hogy segítsünk számodra.

Ha drágaköveket, ideiglenes ajánlatot vagy bármilyen egyéb tételt vásároltál a Rise of Cultures játékon belül és nem kaptad meg, akkor a következő dolgot teheted meg:

1. Csupán nyisd meg a játékban található vásárlásai ablakot újra, elképzelhető, hogy a rendszerünk jóváírja számodra a szóban forgó tételt.
2. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor zárd be az alkalmazást majd nyisd meg újra.

Ha a játék újraindítása után sem íródott jóvá a terméked, akkor kérjük lépj velünk kapcsolatba a Support felületen keresztül. Ehhez használhatod akár az oldal tetején vagy alján elhelyezkedő gombot is.

Annak érdekében, hogy az ügyedet hamarabb feldolgozzuk, a vásárlást igazoló dokumentumra van szükségünk. Ezt kérlek csatold számunkra akár képernyőkép vagy szöveges üzenet formájában. Ezen kívül kérjük, adjon meg minden olyan információt, amely segíthet nekünk a vásárlásod nyomon követésében. Pl.: milyen fizetési módot és szolgáltatót használtál, pontosan mit vásároltál, bármilyen visszaigazolási szám vagy azonosító melyet erről kaptál, egy képernyőkép a fizetési visszaigazolásról stb.

Köszönjük szépen!
Nyelv kiválasztása