9. Oud-Grieks evenement

Terug

Hoe kan ik deelnemen aan het evenement?

Om deel te nemen aan het evenement, selecteert u het evenementpictogram in het spel:

Hiermee gaat u naar het eventscherm, dat uit een paar secties bestaat.

Bord

Het bord bevat items. Voeg twee dezelfde items samen door ze over elkaar te slepen, om ze te combineren tot één item van een hoger level, tot level 5. in gedachten dat je niet kunt 'unmergen' een item.
Om nieuwe items op het bord te spawnen, gebruikt u de eerste drie knoppen onder het bord. Je spawnt altijd items van level 1 tot 4 van een van de drie typen, afhankelijk van de knop die je kiest.
Om een willekeurig item van een hoger level te spawnen, gebruikt u de vierde knop - de Joker. Het zal items spawnen van level 2 tot 5.

Bestellingen

Aan de linkerkant vindt u lopende bestellingen:

Voeg de items op het bord zodanig samen dat je items produceert die nodig zijn voor de bestellingen. Als een van je bestellingen je niet bevalt, kun je ze afwijzen en binnen enkele minuten verschijnt er een nieuwe. Als je een bestelling voltooit, ontvang je een beloning van de bijbehorende amfora, evenals voortgang op weg naar de hoofdprijs.

Dagelijkse special

De Dagelijkse Special-beloning kan aanwezig zijn in een van de beloningsamfora's. Er is elke dag een nieuwe dagaanbieding. Aangezien u de toekomstige dagelijkse specials niet kent, moet u elke dag inloggen en beslissen of de huidige dagelijkse special iets is waarin u geïnteresseerd bent, of dat u liever strategisch wacht tot morgen :).
In het geval dat je pech hebt en de dagaanbieding niet krijgt na een bepaald aantal pogingen, krijg je deze automatisch bij de volgende poging, zodra de meter vol is.

Bekijk onze video HIER voor meer informatie over het evenement!