9. Oud-Grieks evenement

9. Oud-Grieks evenement

Terug

Wat kan ik winnen tijdens het evenement?

Elysian Veld, Trojaans paard en Hydra-monument

Het Elysische veld, het Trojaanse paard en het Hydra-monument zijn de belangrijkste beloningen van het Oud-Griekse evenement!
Om ze te winnen, moet je de opdrachtenreeks doorlopen. Je ontvangt de Selectiekit met de eerste twee gebouwen al vroeg in het evenement, terwijl het Hydra-monument later beschikbaar zal zijn in de Selectiekits.
Het hoogst mogelijke niveau voor allemaal is 60, en het gebouw zal visueel veranderen op niveau 10 en 60.

Aanpassingen

Naast de evoluerende gebouwen kun je ook aanpassingen winnen. Dat zijn aanpassingen die je kunt toepassen op je bestaande stadsgebouwen om tijdelijk de manier waarop ze eruit zien te veranderen en hun output te vergroten of extra productie toe te voegen, zoals bijvoorbeeld goederen of onderzoekspunten!
Je kunt de aanpassingen vinden in je inventaris. Elk Maatwerk werkt gedurende een beperkt aantal dagen na de toepassing ervan.

Huurling commandant

Terwijl je je een weg baant door de opdrachtenreeks, ontvang je ook de diensten van Hercules zelf als huursoldaatcommandant!
Reusachtige zuilen zijn het favoriete wapen van de mythische held en hij zal je tegenstanders decimeren door de zuilen erop te gooien!
Houd er rekening mee dat huursoldaten jouw dienst verlaten nadat ze in een gevecht zijn gebruikt.

Andere beloningen

Naast de hierboven genoemde beloningen kun je ook onderhandelingsjokers, onderhandelingsbeurtitems, uitrustingen, onderzoekspunten, navulitems, ouderdomspakketten en verschillende bronnen verwachten.


Bekijk HIER onze video voor meer informatie over het evenement!
Selecteer taal