9. Oud-Grieks evenement

9. Oud-Grieks evenement

Terug

Hoe werkt de event ranglijst en de leagues?

Evenementrangschikking is een manier om extra beloningen te winnen in het Oudgriekse evenement. Je neemt deel aan de evenementranglijst as zodra je ten minste één bestelling aan de linkerkant van het samenvoegbord hebt uitgevoerd.
De ranglijst van het evenement is rechtstreeks toegankelijk in het evenementvenster, via de ranglijstknop onder de hoofdprijs:
Gebruik de knop om de ranglijst in te voeren. 
De ranglijst van evenementen is onderverdeeld in 5 competities: Hobby, Amateur, Brons, Zilver en Goud. Je wordt in een van hen geplaatst, afhankelijk van het aantal evenementvoortgang (totaal verkregen voortgangspunten voor de hoofdprijs, gedurende het hele evenement). In het onderstaande voorbeeld is de speler geplaatst in de amateurcompetitie:

⚠ Het aantal voortgangspunten dat nodig is om in een bepaalde competitie te worden geplaatst, neemt in de loop van het evenement toe.

In het bovenstaande voorbeeld zijn de vereiste punten om in de amateurcompetitie te worden geplaatst 12, terwijl de volgende divisie, die brons is, 39 vereist. De speler heeft tot nu toe 29 punten behaald, vandaar zijn plaatsing in de amateurcompetitie.
Naarmate spelers in de loop van het evenement meer en meer vooruitgang boeken,zullen de vereiste punten toenemen, zodat je kunt worden gedegradeerd naar een lagere divisie als je niet bijhoudt .

Afhankelijk van je competitie aan het einde van het evenement, ontvang je de beloningen die zijn toegewezen aan de competitie waarin je terechtkomt.


Bekijk onze video HIER voor meer informatie over het evenement!
Selecteer taal