In-App aankopen

Terug

Ik heb een aankoop gedaan in de Play store, maar heb deze niet ontvangen. Wat kan ik doen?

Het spijt ons dat je problemen hebt bij je aankoop. Het kan in zeldzame gevallen gebeuren dat een aankoop niet wordt ontvangen. Dit kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een verloren of instabiele internetverbinding. Maar geen probleem. We helpen je om te krijgen wat je hebt gekocht.

Als je diamanten, een pakket een bundel of een andere in-app aankoop in Sunrise Village hebt gedaan en niks hebt ontvangen, kun je de volgende stappen eerst proberen.
  1. Open de in-app shop nogmaals, het kan zijn dat je de aankoop nu wel ontvangt.
  2. Als dit het probleem niet verhelpt, doe een "Force stop" van het spel via je apparaat instellingen > applicatie manager.
Als het herstarten van het spel niet heeft geholpen, neem dan contact op met onze support. Je kunt dat doen met de knop boven of onder dit artikel.

Om de status van de aankoop te onderzoeken, hebben wij het ordernummer nodig. Deze start met GPA****. Dit nummer kun je vinden in de email die je hebt ontvangen van Google. Kopieer dit GPA nummer of maak er een screenshot van en voeg deze toe aan het ticket.

Let op: Zonder het ordernummer is het niet mogelijk om de aankoop te vinden of aankopen terug te draaien.
Elke aankoop in het spel gaat via Google Play (of iTunes als je speelt op een iOS apparaat). Daarom dien je rechtstreeks contact op te nemen met Google als je problemen blijft houden zoals afgewezen betalingen of niet geldig account zodra je een aankoop doet in de app.

Voor meer informatie over de Google Support kun je hier klikken.