In-App aankopen

Terug

Ik heb een aankoop gedaan via de App Store, maar heb deze niet ontvangen. Wat kan ik doen?

Het spijt ons dat je problemen hebt bij je aankoop. Het kan in zeldzame gevallen gebeuren dat een aankoop niet wordt ontvangen. Dit kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een verloren of instabiele internetverbinding. Maar geen probleem. We helpen je om te krijgen wat je hebt gekocht.

Als je diamanten, een pakket een bundel of een andere in-app aankoop in Sunrise Village hebt gedaan en niks hebt ontvangen, kun je de volgende stappen eerst proberen.
  1. Open de in-app shop nogmaals, het kan zijn dat je de aankoop nu wel ontvangt.
  2. Als dit het probleem niet verhelpt, sluit de app en start het opnieuw.
Hier kun je zien hoe je de app sluit in iOS 11 of hoger:
Druk 2 keer op de home knop. Je ziet nu alle recent gebruikte apps. Zoek de app die je wil sluiten. Swipe de app omhoog die je wil sluiten.
Als het herstarten van het spel niet heeft geholpen, neem dan contact op met onze support. Je kunt dat doen met de knop boven of onder dit artikel. Als je een ticket aanmaakt, zorg er dan voor dat je een screenshot van de aankoop verstuurd door iTunes meestuurt in het ticket. Hier kun je zien waar je de iTunes aankoopgeschiedenis kunt vinden.

Let op: Als de transactie nog de status "in behandeling" heeft, kunnen wij je helaas niet helpen. Je zult moeten wachten totdat Apple de aankoop aan hun kant heeft verwerkt.
Elke aankoop in het spel gaat via iTunes (of Google als je speelt op een Android apparaat). Daarom dien je rechtstreeks contact op te nemen met iTunes als je problemen blijft houden zoals afgewezen betalingen of niet geldig account zodra je een aankoop doet in de app.

Voor meer informatie over de Apple Support kun je hier klikken.