Konto

Tilbage

Hvordan kan jeg ændre mit spillernavn?

Vi beklager, men der er ingen on-demand funktionalitet til skift af spillernavne. Du kan dog indsende en anmodning til kundesupporten i følgende situationer:

• Dit spillernavn indeholder personlige oplysninger (som fuld e-mail, fuldt navn og efternavn osv.).
  • Dit spillernavn er upassende eller overtræder på anden måde vores regler.
  • Ændring af spillernavn er nødvendigt af tekniske grunde.

Vi beklager virkelig, men vi kan ikke ændre dit spillernavn i andre tilfælde.