Jeg kan ikke få adgang til min gamle konto, hvad skal jeg gøre?

Det er vi ked af at høre. Vi vil gerne hjælpe dig, så du kan gendanne din konto så hurtigt som muligt. Kontakt vores kundeservice og angiv følgende oplysninger:

• kontoens navn,
  • registrering e-mail-adresse,
  • hvornår var sidste gang du kunne logge ind.

Brug din registrerings e-mail-adresse som en kontaktmetode for at bevise, at kontoen virkelig er din. Send en mail til os på west-dk@support.innogames.com fra din registrerings e-mail-adresse, med alle nødvendige informationer. Der er ingen grund til at oprette en ny konto for at lave en support sag.