Μάχες Οχυρών

Μάχες Οχυρών

Πίσω

Πώς κάνω εγγραφή σε μια μάχη οχυρού;

Για να συμμετάσχετε σε μια μάχη, πρέπει να είστε παρόντες στο οχυρό όταν ξεκινάει η μάχη. Δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια μάχη που έχει ήδη ξεκινήσει, οπότε φροντίστε να μην αργήσετε. Κάθε μάχη ξεκινάει 24 ώρες πριν από την έναρξή της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να εγγραφείτε για τη μάχη, να επιλέξετε τη θέση σας και να ταξιδέψετε προς στο φρούριο. Οι παίκτες από τη συμμαχία που επιτίθεται μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στην επίθεση, ενώ οι παίκτες από τη συμμαχία που κατέχει το οχυρό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στην άμυνα. Οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να επιλέξουν με ποια πλευρά θα ενταχθούν. 

Μόλις επιτεθούν σε ένα οχυρό, αποστέλλεται αναφορά σε όλους τους παίκτες που επηρεάζονται από τη μάχη. 


Για να εγγραφείτε σε μια μάχη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Ανοίξτε τα Multiplayer παιχνίδια για πολλούς παίκτες -> Μάχες οχυρών.
Θα ανοίξει ένα παράθυρο με τις τρέχουσες μάχες οχυρών. -> Κάντε κλικ στο εικονίδιο κάτω από την ώρα της μάχης στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε. -> Επιλέξτε την πλευρά της μάχης στην οποία θέλετε να εγγραφείτε. -> Αποδεχτείτε την προειδοποίηση για πιθανή απώλεια μετρητών και ενέργειας αν λιποθυμήσετε. -> Επιλέξτε τη θέση εκκίνησης στο χάρτη και το στόχο σας. -> Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας. Στη συνέχεια, ένα μικρό ρολόι θα εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας, μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της μάχης.
Επιλογή γλώσσας