Wat gebeurt er met de hoofd evenement beloning als de wereld sluit voordat de wereld eindigt?

Voor onze hoofd evenementen waar een winnaar wordt verkozen (Paas event, onafhankelijkheidsdag, Oktoberfest), worden de winnaars altijd om 3:00 uur op de dag na het eindigen van het evenement verkozen. Als de wereld is gesloten, wordt de winnaar nog steeds gekozen uit de spelers die hun account nog niet hebben gemigreerd.

Spelers kunnen via een supportaanvraag de migratie van hun personage aanvragen. Indien een speler op alle werelden een account heeft, kan er een verzoek worden ingediend om de winnaar handmatig toe te kennen. Zie voor meer informatie &nbsp;<a href="https://support.innogames.com/kb/TheWest/nl_NL/876">Ik heb een account op een wereld waarnaar ik wil migreren. Wat moet ik doen?</a>