Migratie

Terug

Mijn wereld is gesloten en ik ben vergeten te migreren. Wat nu?

Neem zo snel mogelijk contact op met onze supportdienst en we zullen ervoor zorgen dat je karakter wordt gemigreerd naar een actieve wereld. Geef ook aan naar welke wereld je je personage wilt overbrengen.

Houd er rekening mee dat als de wereld wordt gearchiveerd, alle gegevens verloren gaan en er geen mogelijkheid meer is om je personage te migreren. Dit zal waarschijnlijk 1 maand na sluiting gebeuren. Wacht niet tot het laatste moment!