Tekniska problem

Tillbaka

Jag får ibland felmeddelandet: "Du har väldigt mycket otur..."

Detta meddelande dyker upp om du gör för många serverförfrågningar under en kortare tid. Ofta kan detta bero på script, och är inte en bugg från serversidan. För att undvika detta fel i framtiden, se till att inte klicka allt för snabbt.

För att lösa problemet just nu, vänta ett par minuter. Om problemet kvarstår efter 15 minuter - kontakta vår support.