Tekniska problem

Tillbaka

Jag tror att jag hittat en bugg. Hur rapporterar jag den?

Tack för att du vill rapportera ett potentiellt problem till oss. Vi uppskattar det och kommer att försöka fixa det så snart som möjligt. För att rapportera problemet, kontakta vår support. Följande information hjälper dem att reproducera och undersöka problemet:
  • En skärmbild kan vara väldigt användbar, så bifoga gärna dem i supportärendet;
  • En detaljerad beskrivning av buggen (var, när, vilken del av spelet buggen dök upp);
  • Hur man reproducerar buggen steg för steg (t.ex. "spela på lyckohjulet 5 gånger med obligationer);
  • Om problemet är relaterat till ett uppdrag, uppge uppdragets namn eller ID (du hittar denna info på vår wiki).
Tack för att du gör The West bättre!