Jag har inte fått något bekräftelsemejl. Vad kan jag göra?

För att bekräfta din epostadress måste du ha tillgång till den epost du använde när du registrerade dig. Där kan du hitta ett mejl från The West med en länk. Om du klickar på länken bekräftas din epostadress.

Observera: Ibland kan The Wests mejl hamna i din eposts skräppostfilter. Om du inte hittar mejlet i din inkorg, kolla på alla andra ställen (t.ex. skräppost, filtrerade meddelanden, nyhetsbrev, etc.) Om du inte fått mejlet kan du få ett nytt skickat till dig genom "Bekräfta epostadress"-funktionen i spelet.

Välj språk