Hur kan jag radera mitt konto och all min data?

Radera ett konto på en specifik värld

Om du vill radera ditt konto på en specifik värld, gå till Inställningar → Konto → Radera konto.

Där kan du radera ditt konto på en specifk värld. Ditt konto på andra världar eller på forumet kommer inte tas bort. Efter 5 dagar kommer ditt konto att bli inaktivt och du kan fortfarande återställa det eller radera det permanent (detta kan inte ångras, och all data kommer att raderas). Du kan göra detta så länge ditt konto fortfarande finns kvar. När din karaktär är inaktiverar kan andra spelare inte se någon information om dig på den världen.

Radera all din data

Om du vill radera all din data, kontakta vår support så hjälper de dig gärna.
Observera att detta verktyg kommer att radera all din data, inklusive spel- och forumkonton, klimpar, föremål, prestationer, etc. När raderingen är slutförd går det inte att återställa din data. Dina inlägg på forumet kommer inte att raderas, men kommer inte att vara länkade till ditt konto längre. Raderingsprocessen tar 7 dagar.

Om du påbörjat raderingen av misstag kan du avbryta den genom att logga in på ditt konto och klicka på "Återställ konto".