Ostatní

Ostatní

Zpět

Fantastická bezpečnost a jak na to!

Udržet účet v bezpečí je velmi důležité, ale zároveň velmi jednoduché, když víte, jak na to.
Vaše heslo je uložené na našich serverech v nezvratně zašifrované verzi, což znamená, že neexistuje žádný způsob, jakým by ho mohli členové týmu Divokých kmenů či jiní hráči dešifrovat a získat k němu přístup skrz náš systém.

Existují však různé způsoby, jakým by se jiní hráči mohli dostat na váš účet, jako například v tomto případě:

  • Zvolili  jste heslo, které se dá lehce uhádnout.
  • Přihlašujete se na účet z veřejného zařízení a uložili jste si heslo na počítači. Taktéž se může stát, že někdo vaše heslo uvidí během jeho zadávání.
  • Stali jste sa obětí podvodu (často nazývaného též phising)


Zde je několik tipů, jak se před podobnými případy bránit.

  • Zvolte si bezpečné heslo. Němelo by obsahovat vaše jméno či přezdívku, ani nic podobné, co by se dalo lehce uhádnout. Hesla typu 1234 nebo heslo se velmi lehce tipují a nejsou vůbec bezpečná. Vaše heslo by mělo obsahovat čísla, velké a malé písmena a taktéž speciální znaky.
  • Když se přihlašujete na veřejné zařízení, dejte si pozor na to, abyste si nenastavili trvalé přihlášení. Dejte pozor, abyste neuložili heslo v prohlížeči a taktéž zkontrolujte, zda se někdo nedívá, pod jakým heslem se přihlašujete.
  • Členové herní podpor ani týmu Divokých kmenů od vás nikdy nebudou žádat vaše heslo. Heslo zadáváte pouze během přihlášení do hry. Vždy raději zkontrolujte, zda stránka, na které se právě nacházíte, skutečně patří Divokým kmenům a nejde o napodobeninu.
  • Neměli byste mít nastavené stejné heslo na více stránkách. Je velmi důležité, abyste měli na emailové adrese či na jiných stránkách nastavené jiné heslo. Pokud ztratíte přístup na email, ztratíte toho mnohem víc. Pokud však ztratíte přístup do herního účtu, můžete si zažádat nové heslo, které přijde na váš email. Když přijdete o přístup do emailové adresy, nebudeme vám moct nijak pomoct.
Výběr jazyka