Πόντοι Premium, πακέτα και Προσφορές

Πόντοι Premium, πακέτα και Προσφορές

Πίσω

Apple iOS - Έκανα μια αγορά αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη το προϊόν. Τι μπορώ να κάνω;

Λυπούμαστε που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποια αγορά σας. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις αγορών μέσω της εφαρμογής, υπάρχει πιθανότητα να μην παραλάβετε άμεσα το προϊόν που αγοράσατε. Αυτό ίσως οφείλετε σε ασταθή σύνδεσή ή παροδική διακοπή της σύνδεσης κατά τη διάρκεια της πληρωμής. Μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε.
 
Εάν αγοράσατε πόντου premium, προνομιακό πακέτο ή πραγματοποιήσατε οποιαδήποτε άλλη αγορά μέσω της εφαρμογής του Tribal Wars αλλά δεν παραλάβατε το προϊόν, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε:

  1. Ανοίξτε ξανά το παράθυρο αγοράς. Σε ορισμένες περιπτώσεις το προϊόν παραδίδεται στον λογαριασμό.
  2. Εάν το προϊόν δεν παραδοθεί, θα πρέπει να κλείσετε την εφαρμογή και να την ανοίξετε ξανά.

Για να κλείσετε την εφαρμογή Tribal Wars σε iOS 7 ή νεότερο:
  • Πατήστε δύο φορές το κεντρικό πλήκτρο της συσκευής. Θα εμφανιστεί μια σειρά από μικρογραφίες των πιο πρόσφατων εφαρμογών που χρησιμοποιήσατε.
  • Περιηγηθείτε ανάμεσα στις εφαρμογές σύροντας αριστερά και δεξιά τα εικονίδια, έως ότου εντοπίσετε την εφαρμογή του Tribal Wars.
  • Σύρετε προς τα επάνω την μικρογραφία της εφαρμογής για να κλείσει.

Εάν η επανεκκίνηση της εφαρμογής του Tribal Wars δεν λύσει το πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει είτε μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής πατώντας το πλήκτρο Υποστήριξη είτε από το αντίστοιχο πλήκτρο στο τέλος αυτού του κειμένου. Κατά τη δημιουργία της αίτησης θα πρέπει να επισυνάψετε το αποδεικτικό πληρωμής του προϊόντος, το οποίο παρέχεται από το iTunes. Το αποδεικτικό πληρωμής έχει την παρακάτω μορφή: 


Για να βρείτε το ιστορικό αγορών σας στο iTunes παρακαλούμε δείτε εδώ.
 
Σημείωση: εάν η συναλλαγή βρίσκεται ακόμη σε «εκκρεμότητα», δυστυχώς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Θα πρέπει να περιμένετε έως ότου διεκπεραιωθεί από την πλευρά της Apple.

Κάθε συναλλαγή που γίνεται μέσω της iOS εφαρμογής, διεκπεραιώνεται μέσω του iTunes. Γι’ αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε με το iTunes απευθείας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα πληρωμών, όπως απόρριψη πληρωμών ή προβλήματα λογαριασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες πώς να επικοινωνήσετε με το iTunes, παρακαλούμε πατήστε εδώ.