Πόντοι Premium, πακέτα και Προσφορές

Πόντοι Premium, πακέτα και Προσφορές

Πίσω

Android - Έκανα μια αγορά αλλά δεν παρέλαβα το προϊόν. Τι μπορώ να κάνω;

Λυπούμαστε που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποια αγορά σας. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις αγορών μέσω της εφαρμογής, υπάρχει πιθανότητα να μην παραλάβετε άμεσα το προϊόν που αγοράσατε. Αυτό ίσως οφείλετε σε ασταθή σύνδεσή ή παροδική διακοπή της σύνδεσης κατά τη διάρκεια της πληρωμής. Μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε.
 
Εάν αγοράσατε πόντου premium, προνομιακό πακέτο ή πραγματοποιήσατε οποιαδήποτε άλλη αγορά μέσω της εφαρμογής του Tribal Wars αλλά δεν παραλάβατε το προϊόν, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε:
  1. Ανοίξτε ξανά το παράθυρο αγοράς. Σε ορισμένες περιπτώσεις το προϊόν παραδίδεται στον λογαριασμό.
  2. Εάν το προϊόν δεν παραδοθεί, θα πρέπει να κλείσετε την εφαρμογή και να την ανοίξετε ξανά. Για να κλείσετε την εφαρμογή του Tribal Wars, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις τις συσκευής > Διαχείριση εφαρμογών.
Εάν η επανεκκίνηση της εφαρμογής του Tribal Wars δεν λύσει το πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει είτε μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής πατώντας το πλήκτρο Υποστήριξη είτε από το αντίστοιχο πλήκτρο στο τέλος αυτού του κειμένου.

Προκειμένου να διερευνήσουμε την κατάσταση της αγοράς σας, χρειάζεται ο αριθμός παραγγελίας (ξεκινά με GPA.**), τον οποίον μπορείτε να βρείτε στην απόδειξη αγοράς που λάβατε με mail από την Google. Παρακαλούμε αντιγράψτε τον αριθμό παραγγελίας GPA ή κρατήστε ένα screenshot της απόδειξης και επισυνάψτε το στην αίτηση. Εφόσον χρειάζεται, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το ιστορικό αγορών σας από την Google, ακολουθώντας τις οδηγίες αυτού του συνδέσμου.

Σημείωση: Χωρίς τον αριθμό παραγγελίας δεν μπορούνε να εντοπίσουμε την πληρωμή ή να επιστρέψουμε οποιοδήποτε αντικείμενο.

Κάθε συναλλαγή μέσω της Android εφαρμογής μας, διεκπεραιώνεται μέσω του Google Play. . Γι’ αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε με την Google εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα πληρωμών, όπως απόρριψη πληρωμών ή προβλήματα λογαριασμού.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς να επικοινωνήσετε με την Google, θα βρείτε εδώ.
Επιλογή γλώσσας