Prémium pontok, Csomagok és Akciók

Prémium pontok, Csomagok és Akciók

Vissza

Android - Rendeltem egy terméket, de nem kaptam meg. Mit tehetek?

Sajnáljuk, hogy problémákat tapasztalt a vásárlás során. Ritka esetekben sajnos előfordulhat, hogy mobileszközzel történő vásárláskor nem azt kapja meg, amit vásárolt. Ennek oka lehet például, hogy a fizetési folyamat során mobileszköze megszakadt vagy instabil internetkapcsolata. De ne aggódjon, mi segítünk megszerezni, amit vásárolt.
Ha Prémium pontokat, csomagot vagy bármilyen más alkalmazáson belüli vásárlást vásárolt a Tribal Warsban a Google Playen keresztül, de nem kapott semmit, néhány lépést megtehet magának: Egyszerűen nyissa meg újra az alkalmazáson belüli Shopot; sok esetben ez már a terméket a fiókjába szállítja Ha ez nem oldja meg a problémát, zárja be az alkalmazást, és indítsa újra. Ehhez kényszerítse a Tribal Wars leállítását az Eszközbeállítások > Alkalmazáskezelőben.
Ha a Tribal Wars alkalmazás bezárása nem segít, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ezt úgy teheti meg, hogy belép a játékon belüli beállításaiba, és megérinti az ott található Támogatás gombot. Vagy egyszerűen kattintson a cikk alatti gombra.
A vásárlás állapotának kivizsgálásához szükségünk lesz a rendelési számra (GPA-val kezdődően.**), amelyet a Google-tól e-mailben kapott nyugtán talál. Kérjük, másolja ki a GPA-számot szövegesen vagy képernyőképen, és csatolja a jegyéhez. Ha szükséges, a Google szolgáltatásaiban, pontosabban ezen a linken tájékozódhat a vásárlási előzményeiről.
Megjegyzés: A rendelési szám nélkül nem lehet nyomon követni vagy visszaküldeni egyetlen tételt sem.
Az Android alkalmazásunkon keresztül végrehajtott minden tranzakció a Google Playen keresztül történik. Ezért közvetlenül a Google-lal kell kapcsolatba lépnie, ha továbbra is problémái vannak, például elutasított fizetésekkel vagy érvénytelen fiókkal, amikor alkalmazáson belüli vásárlást próbál végrehajtani.
Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan léphet kapcsolatba a Google-lal, kattintson ide.

Nyelv kiválasztása