Gra

Co się stanie, jeśli moje konto zostanie podbite, zrestartowane lub skasowane?

Poniższa tabela pomoże Ci dowiedzieć się, co stanie się z Twoimi lub innych wioskami i kontami w różnych scenariuszach. 

Jeśli potrzebujesz więcej pomocy, skontaktuj się z naszym zespołem supportu.


Jeśli Konto jest: 
Zrestartowane Przejęte (szlachcicem)  Usunięte (i dołączono ponownie)
Czy moje wioski stają się wioskami barbarzyńców? Tak* Nie Tak
Jeśli wioska stanie się wioską barbarzyńską, to czy jej wojska pozostaną? Tak Nie Tak
Jeśli wioska stanie się wioską barbarzyńską, to czy obce wojska nadal tam będą? Tak Nie Tak
Jeśli wioska stanie się wioską barbarzyńską, czy Twoje wojska wspierające pozostaną na zewnątrz? Nie Nie Nie
Czy aktywne bonusy wioskowe (stałe) pozostaną aktywne? Tak Tak Tak
Czy nagrody dla tego konta są przechowywane? Tak Tak Nie
Czy limit rabowania jest resetowany na światach z limitem farmienia? Tak Tak Nie
Czy zachowam swój aktualny postęp w zadaniach? Nie Nie Nie
Czy punkty RA/RO /RW pozostaną? Tak Tak Tak
Czy umiejętności Rycerzy pozostaną? Tak Tak Nie
Czy zachowam moich szlachciców? Nie Nie Nie
Czy wybijane złote monety pozostaną w pałacu? Nie Nie Nie
Czy aktywowane funkcje Premium pozostaną aktywne? Tak Tak Tak
Czy darmowe funkcje Premium po osiągnięciu określonej ilości punktów będą ponownie przyznane? Nie Nie Tak
Czy moje Przedmioty pozostaną w Inwentarzu?*** Tak Tak Tak
Czy pakiety surowców pozostaną? Tak Nie Nie
Czy pozostanie aktualna kolejka budowy w wiosce? Nie Nie Nie
Czy aktualna kolejka rekrutacji w wiosce pozostanie? Nie Tak** Nie
Czy waluta wydarzenia pozostanie? (Jeśli aktualnie trwa wydarzenie) Tak Tak Nie
Czy zatrzymam swoje flagi? Tak Tak Tak
Czy zatrzymam swoje relikty?Tak****NieNie


* Jeśli gracz zrestartuje lub oznaczy do usunięcia konto podczas trwania ochrony początkowej, wówczas wioska zostanie usunięta z mapy. W niektórych przypadkach wioska może zostać usunięta z mapy także przy restarcie po zakończeniu ochrony początkowej - jako element mechanizmów wyłapujących naruszenia.

** Szlachcice są usuwani z kolejki budowy, podczas gdy „zwykłe” jednostki pozostają.

*** Przedmioty relokacji zostaną usunięte. Przedmioty z datą wygaśnięcia będą nadal odliczać czas w tle.

**** Jeśli zrestartujesz konto, zachowasz swoje Relikty. Ich bonusy są tymczasowo nieaktywne, dopóki ponownie ich nie założysz. Jeśli po restarcie przeniesiesz się na świat Arkadia relikty nie zostaną przeniesione - działa to tak samo jak przy pokonaniu.

Wybierz język